Napelem szolgáltatásaink

A cégünk a helyszíni felméréseket díjtalanul végzi. A helyszíni felmérés célja a tetőfelületek tájolásának, árnyékmentességének és a megfelelő tetősík méterének meghatározása. Utána pedig jöhet a napelem rendszer engedélyezés és kivitelezés.

Napelem szolgáltatásaink Napelem szolgáltatásaink

Ingyenes helyszíni felmérés

A cégünk a helyszíni felméréseket díjtalanul végzi. Fontos a helyszíni műszaki felmérés. A helyszíni felmérés célja a tetőfelületek tájolásának, árnyékmentességének és a megfelelő tetősík méterének meghatározása. 

A villamos nyomvonal feltérképezése,vizsgálata, hogy az ön elektromos hálózata 1 vagy 3 fázisú és milyen amper erősségű . Az inverter helyének kiválasztása. 

Ezeknek az adatoknak a tudatában kiszámoljuk a beépítendő anyagok mennyiségét és így pontos árajánlatot tudunk adni önnek. Ha a rendszerárunkat megfelelőnek találja, akkor   önnel egyeztetve véglegesítjük. Ez minden esetben bruttó ár, ami a teljes ügyintézés és a kulcsra kész kivitelezés költségeit tartalmazza.

Teljeskörű ügyintézés

Áramszolgáltatói engedélyeztetés és tervezés. Pozitív elbírálás esetén egyeztetjük a kivitelezés időpontját. A kivitelezés után  az áramszolgáltató felé a készre jelentés  leadása. A mérő óra cseréje, az áramszolgáltató kompetenciája! (A törvény szerint ennek 30 munkanapon napon belül meg kell történnie).

Napelemes rendszer csak a villamosenergia hálózatot üzemeltető hálózati engedélyes társaság előzetes jóváhagyásával lehet létesíteni. A hazai szolgáltatók, az EON, az NKM és az ELMŰ esetében részben eltérő a bejelentés folyamata. Ez az engedélyeztetési eljárás bizonyos protokoll betartásával jár, mint a legtöbb hivatali eljárás. Az engedélyeztetési eljárás, a komplett tervdokumentáció elkészítésének költsége benne van az általunk önnek küldött árajánlatban.

Cégünk a teljes engedélyezési folyamatot elvégzi ön helyet, az igénybejelentéstől, a csatlakozási tervdokumentáció elkészítésig, és a napelem rendszer kivitelezése utáni készre jelentésig.

Teljeskörű ügyintézés
Napelemrendszerek kivitelezése

Napelemrendszerek kivitelezése

Társaságunk, a Sunelectric Kft. hálózatra visszatápláló napelemes rendszerek tervezésével, engedélyeztetésével, valamint kulcsrakész kivitelezésével foglalkozik lakossági, céges vagy akár önkormányzati felhasználásra is. 

Munkáink többségét ajánlás útján szerezzük, ezért is fontos számunkra ügyfeleink maximális elégedettsége.

A prémium minőségű és magas hatékonyságú  beépített műszaki beltartalom mellett fontosnak tartjuk a kivitelezés magas színvonalát is. 

A hálózatra visszatápláló napelemes rendszereink kivitelezését, optimális esetben egy munkanapon belül elvégezzük. A rendszert üzemképes állapotba helyezzük. Használatát ügyfeleinknek betanítjuk. Az általunk telepített napelemes rendszerek nem tartalmaznak kínai alkatrészeket! 

Napelem rendszer kivitelezés

A napelem rendszer kivitelezés, bármilyen hihetetlennek is tűnik, csak egy napot vesz igénybe. A kivitelezés után a cégünk részéről megtörténik a készre jelentés a szolgáltató felé. A következő lépésben a szolgáltató felszerel önnek egy oda-vissza mérő órát, ami alapján az elszámolás történik. Ezután már csak a szolgáltatóval való szerződéskötés van hátra és áramot termel a napelem rendszerünk.

Cégünk a napelemes rendszerek kivitelezését Sharp napelem modulokkal végzi, mivel nekünk fontos a minőség és a hatékonyság ötvözése. Egy napenergia rendszer hosszú távú beruházás. Ha Ön hosszú ideig elégedett szeretne lenni a döntésével, érdemes a minőséget választania. A Sharp 100 éves története és több, mint 55 éves tapasztalata a napenergia technológiában biztosítja befektetésének biztonságát. A Sharp Energy Solutions Europe létrejöttével az innovatív energia megoldások tudásközpontja jelent meg az európai piacon. Az EUPD Research díjazza a napelem márkákat a márka ismertsége, a vásárlók választása és a forgalmazás alapján. A legfrissebb felmérések alapján a Sharp Electronics a legjobb napelem gyártó márkák között szerepel az Egyesült Királyságban és Németországban.

Napelem rendszer kivitelezés