napelem rendszer

A következő oldalkat találtuk meg a kifejezésre: napelem rendszer. Amennyiben nem találja, amit keresett keressen miket telefonon vagy e-mailben. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

napelem rendszer napelem rendszer

ccc

Napelem rendszer telepítés Söjtör

napelem rendszer

Magyarországon is egyre többen telepítenek hálózatra visszatápláló napelem rendszereket, melynek energia termelését a megszokott elektromos fogyasztás mellett, már a fűtésrásegítésre, vagy akár a teljes fűtés kiváltására is felhasználják. Így ingyen van a teljes elektromos áram, és a fűtés is! Hálózatra visszatápláló napelem rendszernek nevezzük azt, amikor a közüzemi elektromos hálózatot használjuk tárolóként. A napelem modulok által megtermelt egyenáramot az invertrer (áramátalakító berendezés) alakítja át váltóárammá, amit ezután a szolgáltató elektromos hálózatába táplálunk be. A napelemes rendszerek egyik nagy előnye, hogy szinte bárhova telepíthetőek, a sarkkörtől a sivatagig bárhol megtalálhatóak. Egy családi házra telepített napelemes rendszer nem zavarja a család életét, nem vesz el semmit az élettérből. A tetőn elhelyezve fel sem tűnik, csak csendben teszi a dolgát. Nincs zaj, nincs karbantartási igény. Mivel a világban egyre nagyobb teret kap a környezettudatos gondolkodás szerepe, a várható tendencia szerint minél inkább energiatakarékos egy ház, annál értékesebb lesz. Valószínűleg az energiahordozók ára is nő, a már elhelyezett napelemes rendszerek viszont plusz költség nélkül működnek. A napelem az egyik leginkább környezetbarát energiaforrás. Semmilyen káros anyagot nem bocsát ki a környezetbe, nincs zaj és nincs üvegházhatású szén-dioxid kibocsátás.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden napelem telepítés különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Rendszereinkre a legnagyobb gyártók 10-15 éves teljesítménygaranciáit vállalljuk - minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (30) 657 2221 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!